TV šovu zvaigznes Magones kavalieris paziņojis grandiozus jaunumus

“Sociālajā tīklā “Facebook” laikraksts “Druva” dalījies ar interesantiem jaunumiem par dzejnieces un TV šovu zvaigznes Magones kavalieri – viņam dzīvē ir noticis kāds nozīmīgs notikums.”

 

Andris no Līgatnes, kurš atsaucās uz Magones sludinājumu, lai iepazītos, bija redzams arī vairākās TV šova “Slavenības. Bez filtra” sērijās. Viņš pat vienā no sērijām, pamanījās Magoni bildināt, taču viņa tam nebija gatava. Beigu beigās, abiem tā arī nebija izdevies izveidot savstarpēju saikni.

 

Laikraksta “Druva” ierakstā ziņots, ka Andris Rudzītis, kurš ir izteiksmīga personība un pazīstams tikai Līgatnē, ir publicējis grāmatu par savu dzīves filozofiju – viņš esot un paliekot vecpuisis. Grāmatas nosaukums nav pārāk intriģējošs – tā ir nosaukta “Vecpuiša rokasgrāmata”.

 

 

Arī Magone bija ieradusies tās atklāšanas svētkos, kurai, acīmredzot, ar bijušo kavalieri saglabājušās visai draudzīgas attiecības – kā nekā, abus, šķiet, vieno arī grāmatu rakstīšana.

Lasi arī: Kādas lietas nedrīkst novietot blakus viedtālrunim. Liec aiz auss, citādi var notikt šis…

Lasi arī: Elīna nejauši dzirdēja vīra telefonsarunu. Tajā brīdī visa viņas pasaule sāka zem kājam pilnībā brukt

Andris savu grāmatu raksturo šādi: “Šī grāmata ir par mīlestību – to patieso, neatkārtojamo, īsto mīlestību. Tā ir par mīlestību pret sevi, kas bieži vien tiek aizmirsta vīriešiem.”

 

Šķir otru lapu, lai lasītu raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment